Nieuw kantoor Jos de Vries Spanje in Barcelona

Nieuw kantoor Jos de Vries Spanje in Barcelona


De afgelopen drie jaren in Spanje hebben een grote toename laten zien in de interesse naar de ervaring van strategie en communicatie voor retailconcepten van Jos de Vries the Retail Company.

Deze ervaring wordt gewaardeerd door belangrijke spelers op de Spaanse retail markt zoals Caprabo, Carrefour, Coca Cola en Proctor & Gamble als wel regionale Spaanse ketens als Plusfresc, Lupa, AquĆ­ en Coviran en non-foood retailers als ForumSport, Venca and Forlady. Deze en andere bedrijven hebben hun resultaten boven verwachting zien stijgen na het op hun aangepaste strategie en communicatie project gerealiseerd door de specialisten bij Jos de Vries the Retail Company.

De gerenomeerde naam van Jos de Vries the Retail Company op de Spaanse markt en de toegenomen orderportefeuille resulteerden in de noodzaak van een groter kantoor om aan deze vraag te kunnen voldoen. Dit kantoor werd gevonden en onlangs geopend op de Rambla de Catalunya in Barcelona, vanwaar het team van specialisten de Zuid-Europese retail markt zal adviseren in verdere professionalisering.

Voor eventuele vragen kunt u een e-mail sturen naar m.vanderkooij@josdevries.eu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Blog Widget by LinkWithin