Jos de Vries The Retail Company ontwikkelt supermarkt van de nieuwe generatie in Galicië (Spanje): Aquí é



Modern design, het gebruik van nieuwe technologieën en een uitgebalanceerd assortiment gebaseerd op gezonde levensmiddelen zijn verenigd in de formule Aqui é, het nieuwe concept van de Cuevas Groep. Jos de Vries The Retail Company heeft de nieuwe generatie supermarkt ontwikkeld. Het concept kan worden omgeschreven door de drie kernwoorden snelheid, smaak en gezondheid.

Deze innovatieve supermarkt in Ourense (Noord-West Spanje) heeft een “ster”-afdeling, waar een interactief menu wordt aangeboden, met voorstellen van gezonde maaltijden. Dit kunnen de bezoekers op drie manieren verkrijgen: compleet bereid, per schaal om een vaste hoeveelheid te bereiden of de ingrediënten apart. De andere belangrijke noviteit is de “enkele wachtrij”, dit om te vermijden dat de klant het idee krijgt dat de andere wachtrij sneller gaat.

De nieuwe formule gebruikt vooruitstrevende nieuwe technologieën, de koelinstallaties met een innovatief design (ontwikkeld door Smeva), verlichting met laag energieverbruik, een systeem van elektronische etiketten waarbij de juiste prijs van elk product gegenereerd wordt en bio-vriendelijke verpakkingen. Dit alles is erop gericht om de klant transparentie en totale garantie te geven, op een sociale en ecologische manier.

De reactie van de klanten is erg positief over het nieuwe concept, terwijl Jos de Vries The Retail Company en Grupo Cuevas druk bezig zijn met de transformatie van meerdere supermarkten tot de nieuwe Aqui é formule.








Meer informatie kunt u verkrijgen via m.vanderkooij@josdevries.eu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Blog Widget by LinkWithin