Webshop Hola Al Mundo: Welkomstgeschenk pasgeboren baby

Als je een blog over Retail in Spanje hebt en je in Spanje aan 1 van de grootste bedrijven op winkelinrichtingsgebied verbonden bent, ben je constant in contact met vernieuwende retailconcepten in Spanje en buiten Spanje. Soms is het wel lekker om gewoon lekker achterover te surfen en via het internet je inkopen te doen, een boek thuis laten bezorgen of met de hitte van nu, lekker de boodschappen.
Pasgeleden stonden we voor een interessant vraagstuk, waar we de komende jaren vaker voor zullen staan. Wat gaan we als "welkomstcadeau" van een dochter van een vriend van ons geven met onze vriendengroep. Wat is nou leuk, kleertjes, een slabbetje met haar naam. Waarom niet allemaal? Eigenlijk na heel snel zoeken kwamen we op een hele leuke website terecht, met de toepasselijke naam www.holaalmundo.com .
Een erg leuk concept, waarbij de gelukkige familie met een mooie mand met allerlei handige en leuke artikelen verwend werd. Onze keuze viel uiteindelijk op de Blanca Nieves. Mooi verpakt en erg goed ontvangen werd het welkomstpakket binnen 24 uur bij de gelukkige familie bezorgd!
Het leuke aan dit verhaal is dat het bedrijf door een Nederlandse (Anouk de Wit) gerund wordt. De website is in het Spaans, maar mocht je vragen hebben dan kan je naar onderstaand e-mailadres mailen en ik heb me laten influisteren dat ze ook in Nederland bezorgen. Gelukkig want zoals gemeld het zal niet het enige welkomstpakket zijn de komende jaren.
www.holaalmundo.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Blog Widget by LinkWithin