Genieten van het Catalaanse leven in hartje Barcelona

Na nu al een aantal jaren in het hartje van Barcelona woonachtig te zijn, blijft het een absolute must voor ons en onze bezoekers aan Barcelona om de winkel en het bijbehorende restaurant van La Llavor dels Origen´s te bezoeken. Direct bij het betreden van "Origen´s" komen de lekkere geuren van de Catalaanse keuken je tegemoet, aangevuld met de prachtige presentatie van de producten uit de winkel en de sfeer die in het restaurant heerst.
In de winkel kan je de typisch Catalaanse specialiteiten terugvinden, niet alleen de bekende fuet, butifarra en de cava´s van Codorniu maar ook de minder bekende, maar niet minder smaakvolle specialiteiten. Het is teveel om op te noemen maar het is zeker de moeite waard om als winkelliefhebber dit formaat een bezoek te brengen, de lekkerste wijn en olijfolie voor thuis uit te kiezen en te genieten in het restaurant van de zalige Catalaanse Tapas.
Voor meer informatie over deze formule kunt u terecht op de website van La Llavor dels Origen´s, hier kunt u tevens de erg mooie catalogus downloaden, die naar seizoen wordt aangepast.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Blog Widget by LinkWithin